Fiat 500 voor het eerst bijgeschaafd

Fiat 500 facelift spy shot (foto SB-Medien)
Fiat 500 facelift spy shot (foto SB-Medien)Fiat 500 facelift spy shot (foto SB-Medien)Fiat 500 facelift spy shot (foto SB-Medien)Fiat 500 facelift spy shot (foto SB-Medien)Fiat 500 facelift spy shot (foto SB-Medien)
Al sinds 2007 draait de Fiat 500 zo goed als ongewijzigd mee, maar het lijkt erop dat ook Fiats kleinste niet ontkomt aan een facelift.

Deze foto's zijn afkomstig uit het noorden van Zweden, waar Fiat aan het testen is met een deels afgeplakte 500. Dat riekt dus naar een facelift en zo gek zou dat niet zijn, want de cinquecento is al bijna acht jaar op de markt zonder noemenswaardige bijschaverij.

Het front van de 500 is het dikste ingepakt, dus daar zullen de wijzigingen het grootste zijn. We zien dat de mistlampen een maatje groter zijn gegroeid, maar voor de rest kunnen we er nog weinig chocola van maken. Waarschijnlijk zijn ook de grille en luchtinlaten anders gevormd. Aan de achterkant lijkt het alleen om een andere bumper te gaan.

Binnenin zal Fiat vermoedelijk een touchscreen toevoegen aan de uitrusting en het zou goed kunnen dat de ventilatieroosters anders gepositioneerd worden. Op motorisch vlak verwachten we weinig tot geen veranderingen. Het is nog niet bekend wanneer de bijgepunte 500 officieel wordt gepresenteerd. Met een beetje mazzel staat-ie komende maand al wel in Genève.

PRIVATE LEASE Fiat 500

Fiat
Fiat 500 1.0 Hybrid Dolcevita (3D/6H)
€ 256
 
DirectLease
Fiat 500 1.0 Hybrid (3D/6H)
€ 305
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.