Ferrari Prototipo wordt ‘meest extreme one-off’

Onthulling volgt vanmiddag

Ferrari Prototipo
Ferrari PrototipoFerrari PrototipoFerrari PrototipoFerrari PrototipoFerrari PrototipoFerrari Prototipo

Bij Ferrari zijn ze de afgelopen tijd druk in de weer geweest met een ‘extreem speciaal project’. Vanmiddag trekken ze live op de sociale kanalen het doek van de zogenoemde Prototipo.

In een teaser krijgen we - zoals gewoonlijk - flitsende en mysterieuze beelden te zien van wat ons te wachten staat. Daarin wordt vooral één ding duidelijk: de sportauto wordt in de iconische rode lakkleur gepresenteerd. Ook komen speciale luchthappers in de achterspatborden in beeld. Voor de veelbelovende sportauto, die als Prototipo door het leven zal gaan, heeft Ferrari in samenwerking met Blackbird Concessionaires een film gemaakt. Deze gaat vanmiddag op de Facebook-pagina van Ferrari in première. Blackbird Concessionaires is een officiële Ferrari-dealer in Hong Kong, dus naar verwachting schakelen we vanmiddag live over naar de andere kant van de wereld.

Motor1 ging verder op zoektocht en kwam uit bij een Instagram-account van een mysterieuze ‘mr_tk’. Onder een foto waarin de onthulling wordt aangekondigd, schrijft de Instagrammer “@Ferrari & me. Monday”. Het kanaal met ruim 21.000 volgers kunnen we vanmiddag dus maar beter ook in de gaten houden. 

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.