Felipe Massa krijgt z'n eigen Fiat 500

Felipe Massa met Fiat 500
Betaald worden voor het rijden met een Ferrari-bolide is natuurlijk een absolute droombaan. Dat wil echter niet zeggen dat de coureurs hun neus ophalen voor 'gewone' auto's. Eerder voelde Michael Schumacher zich happy met een Fiat Scudo, nu is het Felipe Massa die 'trots' poseert naast een opgeleukte Fiat 500.
Het Fiat concern wil de nummer vier uit het F1-kampioenschap niet afschepen met een huis-tuin-en-keuken-modelletje, dus daarom hebben de ingenieurs van Fiat Powertrain Technologies licht aan de Fiat 500 1.4 Sport gesleuteld.  Deze viercilinder levert zodoende 120 pk. Massa's nieuwe auto van de zaak staat op 16 inch lichtmetaal en heeft rode remklauwen.
Dat klinkt allemaal leuk, maar in juli komt 500 Abarth met 135 pk op de markt. Die heeft de bekende 1,4-liter T-Jet turbomotor aan boord. Dat zal voor een scheef gezicht zorgen bij Felipe Massa, die toch al staat te lachen als een boer met kiespijn.

PRIVATE LEASE Fiat 500

DirectLease
Fiat 500 1.0 Hybrid (3D/6H)
€ 305
 
Arval
Fiat 500e 42kWh Red (3D/CVT)
€ 474
 

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.