Feestvarken: Lada 4x4 40th Anniversary

Losgaan volgens Avtovaz

Lada 4x4 40th Anniversary Edition
Lada viert de veertigste verjaardag van de ooit Niva geheten 4x4 met een 40th Anniversary-editie. De Russen pakken, naar eigen zeggen althans, behoorlijk uit.

Het is dit jaar 40 jaar geleden dat de oer-Niva op de markt verscheen. Lada viert dat heuglijke feit met deze 40th Anniversary-editie.

De feestelijke versies zijn leverbaar in de normaliter niet leverbare kleuren beige, rood en wit. Wie wil, kan de 4x4 in camouflagetrim krijgen. Zwarte lichtmetalen wielen en wat badges maken eveneens deel uit van de 4x4-verjaardag. Lada spreekt zelfs over de komst van een volledig rood of volledig oranje instrumentenpaneel. Daarnaast krijg je een stuurwiel dat omhuld wordt door 'eco-leer'. Instaplijsten van roestvrijstaal, met Anniversary-logo, heten je welkom bij het openen van het portier. Er worden in totaal 1.977 exemplaren gemaakt, uiteraard een verwijzing naar het geboortejaar van de oer-Niva.

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.