Facelift ophanden voor Karma Revero

Eerst een nieuwe naam, nu ook een nieuw gezicht

Karma Revero Spionage
De Karma Revero staat een facelift te wachten. De pas één jaar geleden geïntroduceerde auto is stevig gecamoufleerd opgedoken, maar er is een goede reden dat de auto nu 'al' een facelift krijgt.

Hoewel het slechts een jaar geleden is dat we kennismaakten met de Karma Revero, moeten we zes jaar terug in de tijd om bij de oorsprong van de auto terecht te komen. Destijds reden we met de Fisker Karma, zoals de Karma Revero toen namelijk nog heette. Een jaar geleden herrees deze auto na de oprichting van Karma Automotive als Karma Revero.

Toen Karma Automotive de rechten verwierf voor de Fisker Karma, besloot het dit bijzondere ontwerp onaangetast te laten. Nu is het blijkbaar toch aan de slag om het inmiddels ruim zes jaar oude hybridemodel klaar te stomen voor nog een aantal jaren. De voor- en achterkant zijn dermate stevig ingepakt, dat het moeilijk is om te zien wat we van de facelift kunnen verwachten. De lichten lijken vervangen te zijn door tijdelijke exemplaren, dus daar worden we helaas ook niets wijzer van.

Qua techniek is er sinds de Fisker-erfenis nog niets veranderd. De 2,0-liter 260 pk sterke turbomotor werkt als generator voor twee 204 pk sterke elektromotoren. Het geheel is goed voor een 0-100-acceleratie die iets meer dan 5,5 seconden in beslag neemt. Extra stroom komt via de zonnepanelen op het dak, die door Karma Automotive al eens verbeterd zijn.

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.