Extra foto's Ferrari FF

Ferrari FF
Wat zijn we gecharmeerd van de nieuwe FF van Ferrari, al moeten we nog wel even wennen aan de vierwielaandrijving. Ferrari heeft er intensief mee getest en foto's van die ritten zijn vrijgegeven door de fabrikant.
Ferrari verwent ons, voorafgaand aan de première op de Autosalon van Genève met nog wat extra foto's van de nieuwe FF. Op de eerste afbeelding is de auto te zien in Grigio Ferro metallic grey. Daarna zien we een aantal beelden waarop de auto is te zien tijdens de testritten door Zweden en Finland. Dat resulteerde in het gepatenteerde 4RM-systeem. Dat weegt vijftig procent minder dan een conventioneel 4WD-systeem en dat zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling door de auto. Het zorgt voornamelijk voor achterwielaandrijving. Indien noodzakelijk wordt een deel van het koppel naar de voorwielen gebracht. Ferrari hoopt met de FF klanten te kunnen bedienen die nu een vierwielaangedreven sedan meenemen tijdens een trip naar de sneeuw. Naast de 4WD moeten die worden verleid met een bagageruimte die 450 liter is en kan worden uitgebreid tot 800 liter. Allemaal erg handig natuurlijk, maar de grootste attractie van de nieuwe Ferrari is de 6,3-liter V12 die auto een topsnelheid geeft van 335 km/u en 'm in minimaal 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u brengt.

Lezersreacties (75) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.