Elektrische Fiat E-Ducato heeft een prijs

Direct te bestellen

Fiat e-Ducato

Fiat Professional zet de elektrische variant van de Ducato op de Nederlandse prijslijst. De E-Ducato is in diverse varianten leverbaar en is per direct te bestellen.

Fiat stelde vorig jaar de E-Ducato voor, de elektrische Ducato. Die komt nu in diverse uitvoeringen op de markt. Ongeacht de gekozen variant heb je de beschikking over een 123 pk en 280 Nm sterke elektromotor. Fiat levert de E-Ducato met een 47 kWh batterij, al staat ook een accupakket met een capaciteit van 79 kWh op de bestellijst. Met het 47 kWh pakket komt de de Italiaan 230 kilometer ver. De actieradius met het 79 kWh pakket bedraagt 370 kilometer. Let wel, de actieradius is zeer afhankelijk van de gekozen carrosserievariant.

Fiat Professional vraagt minimaal € 51.900 voor zijn eerste elektrische bedrijfswagen. Voor dat bedrag krijg je de E-Ducato in L2H1 (lengtemaat 2, hoogtemaat 1) als gesloten bestelwagen met een laadvolume van tien kubieke meter. De E-Ducato als chassis-cabine, dus klaar voor een opbouw, heeft eveneens een vanafprijs van € 51.900. De duurste variant heeft een vanafprijs van € 75.900. Voor dat bedrag krijg je 'm als gesloten bestelversie L4H3. Goed nieuws: de E-Ducato is er ook in een variant voor personenvervoer. Deze Combinato kost met 47 kWh accupakket minimaal € 68.365 en wisselt met het 79 kWh accupakket vanaf € 89.540 van eigenaar. De completer uitgevoerde Panorama is alleen beschikbaar met de 47 kWh accu en heeft een vanafprijs van € 70.422.

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.