Eerste prijzen nieuwe SsangYong Rexton bekend

Diesel op grijs kenteken geprijsd

SsangYong Rexton
In maart dit jaar werd de nieuwe SsangYong Rexton gepresenteerd. De importeur laat aan AutoWeek alvast weten wat de dieselversies op grijs kenteken moeten kosten.

De nieuwe Rexton komt beschikbaar met een 181 pk en 420 Nm sterke 2,2 liter grote dieselmotor óf met een 2,0-liter GDI-benzinemotor die het tot 225 pk schopt. SsangYong gaat de Rexton niet actief voeren op geel kenteken, al kan hij wel besteld worden. De benzineversie gaat op grijs kenteken exclusief belastingen hetzelfde kosten als de versie met zelfontbrander. De prijzen hiervan volgen later, aangezien de hoogte van de bpm voor deze variant nog niet bekend is.

De 181 pk sterke 2.2 Diesel op grijs kenteken - net als alle andere prijzen hieronder dus exclusief bpm en btw - kent een vanafprijs van € 26.890. Het betreft dan de achterwielaangedreven variant, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Wie de achterwielaangedreven versie met een zeventrapsautomaat wenst, moet € 28.490 reserveren. Liever vierwielaandrijving? Geen probleem. De variant met handgeschakelde zesbak mag eveneens mee vanaf € 28.490, terwijl voor de 4WD-versie met zeventrapsautomaat € 30.190 moet worden neergeteld.

Bij bovenstaande prijzen moet overigens nog € 907,58 aan afleverkosten gerekend worden.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.