Donkervoort presenteert nieuwe line-up

Drie nieuwe D8 GTO's op komst!

Donkervoort presenteert nieuwe line-up
Donkervoort heeft er de vaart goed in zitten. Na een aantal gelimiteerde versies van de D8 GTO krijgen we dit jaar drie nieuwe D8 GTO's gepresenteerd!

Vorig jaar lanceerde Donkervoort onder andere de D8 Bilster Berg, de D8 Bare Naked Carbon en de 1000 Miglia Edition. Vandaag goed nieuws voor de liefhebbers van de raket uit Lelystad. Volgend jaar krijgen we drie nieuwe versies te zien, waarvan er een wat naamgeving betreft knipoogt naar de 270 RS uit 2005, destijds een tot 25 stuks gelimiteerde uitgave.

De GTO-S is een van de nieuwelingen, een uiterlijk aan de D8 GTO identieke versie met de focus op - jawel - 'nog meer' comfort. Deze variant is vanaf begin deze maand leverbaar en wordt in maart geleverd. De vanafprijs ligt op 115.173 euro. Let wel: dat is exclusief belastingen.

Dan is er de GTO-RS, de zojuist genoemde versie die een hommage is aan de 270 RS. Specificaties krijgen we nog niet gepresenteerd. In juni dit jaar wordt hij gelanceerd in een beperkte oplage van 40 stuks. De prijs ligt - eveneens exclusief belastingen - op 151.173 euro.

De laatste nieuweling is de GTO-R, een speciaal voor het circuit bestemde versie waar je dan ook niet de weg mee op mag. In het najaar laat Donkervoort hem los op de circuits. De vanafprijs ligt op 251.173 euro.

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.