Dit kost de BMW M4 CS

320 euro per pk

BMW M4 CS
In april schoof BMW de M4 CS naar voren, een uitvoering die zich tussen de M4 en de M4 GTS wist te nestelen. Nu weten we ook wat hij moet gaan kosten.

Een reguliere M4 staat vanaf € 112.467 bij je op de oprit, maar voor de M4 CS moet uiteraard dieper in de buidel worden getast. BMW heeft een vanafprijs van € 147.309 voor het model op papier gezet.

Voor die ruim € 35.000 extra krijg je niet een 431 pk sterke M4, maar een 460 pk sterk exemplaar. Daarmee heb je 10 pk extra ten opzichte van de M4 met Performance Pack (450 pk).

De M4 CS is in staat om in 3,9 seconden naar een snelheid van 100 km/h te accelereren. Het Drivers Package is standaard aanwezig. De topsnelheid is vastgesteld op 280 km/h. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabriek 8,4 l/100 km. Schakelen gaat in de CS altijd met behulp van de MCT-transmissie met dubbele koppeling. Ook het adaptieve M-onderstel is van de partij.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.