Dít is de gefacelifte Ford Ecosport!

Compacte cross-over onder het mes

Ford EcoSport USA facelift
Ford EcoSport USA faceliftFord EcoSport USA faceliftFord EcoSport USA faceliftFord EcoSport USA faceliftFord EcoSport USA faceliftFord EcoSport USA facelift
Ford brengt de Ecosport naar de Verenigde Staten en presenteert de auto daar direct in gefacelifte vorm!

Vorig jaar kreeg Ford's Ecosport de optie zonder reservewiel achterop door het leven te gaan. De wijzigingen die Ford vandaag voor zijn compacte cross-over doorvoert, zijn veel ingrijpender.

Ford haalt de Ecosport voor het eerst naar de Amerikaanse markt en maakt van die mogelijkheid gebruik om de gefacelifte versie aan de wereld voor te stellen. We zien een nieuw front met een grotere, lager dan voorheen geplaatste grille. Ook de koplampunits zien opnieuw ingetekend.

Ook het interieur is onder handen genomen. De 'knoppenbrij' op het dashboard maakt plaats voor een 8-inch infotainmentscherm dat is gekoppeld aan Ford Sync 3. Het kan uiteraard overweg met Apple Carplay en Android Auto.

Onder de kap van de Noord-Amerikaanse versie ligt een 1,0-liter metende Ecoboost met drie cilinders. Ook staat een 2,0-liter metende viercilinder op de bestellijst.

Begin 2018 moet de hoogpotige Ford op de Amerikaanse markt te vinden zijn, hij wordt vanuit India geïmporteerd. Aangezien de Ecosport die in Nederland te koop is ook in India geproduceerd wordt, verwachten we bovenstaande optische wijzigingen op termijn ook in de Nederlandse Ford-showrooms te vinden.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.