Dikke Nissan 370Z van Senner Tuning

Nissan 370Z by Senner
Nissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by SennerNissan 370Z by Senner
Duitsers voeren vooral graag auto's uit eigen land op, maar een smakelijke sportwagen uit het buitenland krijgt uiteraard ook de nodige aandacht. Zo heeft Senner Tuning z'n aandacht gericht op de Nissan 370Z.
De Nissan 370Z is van zichzelf al een dikke auto, maar de creatie van Senner is al helemaal niet geschikt voor de meer verlegen types. De witte lak en het 20-inch lichtmetaal zijn eerder bedoeld voor 370Z-bezitters de andere weggebruikers willen intimideren. De oplettende lezer ziet dat de Senner 370Z aan de linkerkant witte wielen meekrijgt en aan de rechterkant matzwarte exemplaren. Het is weer eens wat anders, maar voor de wat behoudender 370Z-bezitters zullen waarschijnlijk toch voor vier dezelfde exemplaren kiezen.
En het is niet alleen maar show, want door de montage van een ander uitlaatsysteem en luchtfilter krijgt de 370Z er 21 pk bij. Hierdoor komt het totaal op een imposante 353 pk. De Senner 370Z debuteert op de SEMA Tuningsshow in Las Vegas. Deze show opent op dinsdag 3 november z'n poorten voor de liefhebbers van optische en motorische tuning.
Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.