Dacia Logan MCV als Série Limitée Stepway

Extra aangekleed

Dacia Logan MCV als Série Limitée Stepway
Dacia zet de Logan MCV Stepway in de schijnwerpers door een Série Limitée op de markt te brengen.

Sinds dit jaar is de Logan MCV als ruiger aangeklede Stepway te krijgen en vandaag wordt die uitvoering door middel van een Série Limitée-versie extra onder de aandacht gebracht.

De Série Limitée is net als de Stepway natuurlijk hoger op zijn poten geplaatst en beschikt eveneens over diens uiterlijke kernmerken. Hij staat op Dark Metal gespoten lichtmetalen 16-inchwielen. De standaarduitrusting bestaat uit zaken als airco, cruisecontrol, parkeersensoren achter, elektrisch bedienbare ruiten voor en achter en een multimedia- en navigatiesysteem dat aan een 7-inch groot touchscreen is gekoppeld. Rond de ventilatieroosters worden koperkleurige accenten geplaatst en ook in de middenconsole en in de stoelbekleding is deze kleur verwerkt.

De Logan MCV met 90 pk sterke TCe 90 en handgeschakelde bak kost € 16.880. Dezelfde variant met Easy-R-transmissie kost € 17.380. Dieselen? Kan ook, voor € 19.480 met de 90 pk sterke dCi.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.