Chevrolet Corvette maakt vlieguren op de Ring

Voetjes van de vloer!

Chevrolet Corvette middenmotor teaser
Spannend nieuws op komst bij Chevrolet, want volgend jaar maken twee nieuwe modellen hun opwachting. De meest hardcore van de twee maakte testkilometers op de Nordschleife en lichtte een tipje van de sluier op.

Hoe hardcore het model wordt, zien we bij de eerste twee beelden. De wielen nemen daar namelijk tijdelijk afscheid van het Duitse asfalt na een verhoging op het circuit. Veel weten we nog niet over Chevrolets nieuwste model, alleen dat het extreme broertje van de nieuwe reguliere Corvette een middenmotor krijgt. Daarmee richt General Motors zijn pijlen op rivalen als de GT van Ford. Wat opvalt is dat nieuwe Corvette steeds meer afscheid neemt van zijn camouflage, want op een heftige bestickering na zien we eigenlijk het productiemodel rondrijden.

Met het ontwerp slaat Chevrolet een geheel nieuwe weg in. Een model met de typische lange Corvette-neus blijft echter ook bestaan, want naast dit (voorlopig naamloze) model komt er volgend jaar ook een opvolger van de huidige Corvette (C7) met een voorin geplaatste V8.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.