Byton M-Byte ondergaat sneeuwtest

Rondje Mongolië

Byton M-Byte
Byton M-ByteByton M-ByteByton M-ByteByton M-ByteByton M-ByteByton M-Byte

We hebben de M-Byte al meerdere keren in verschillende hoedanigheden van Byton voorgeschoteld gekregen, maar deze kenden we nog niet: in de sneeuw!

Sinds medio 2018 is Byton druk in de weer met ongeveer 100 prototypes van zijn M-Byte. Om de auto ook onder zware weersomstandigheden te testen, reisde het gezelschap voor de meest recente test af naar het binnenland van Mongolië. Daar mocht de auto zichzelf bewijzen bij min dertig graden Celsius. Tijdens de test lag de focus op de batterijen, de opslag daarvan en kwaliteit van de aandrijfelektronica.

Het Chinese Byton is ondertussen druk in de weer om de fabriek in paraatheid te brengen. Komende zomer worden daar in Nanjing de eerste prototypes geproduceerd. De eerste productie-auto’s staan voor het einde van dit jaar op de planning. Die zijn in eerste instantie voor de Chinese markt bedoeld, in de tweede helft van 2020 mag Amerika zijn borst natmaken voor de M-Byte, Europa volgt aan het einde van volgend jaar.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.