Buick Regal voor het eerst ook als station

Tour X maakt testronde

Buick Regal 'Tour X'
De nieuwe Opel Insignia verschijnt spoedig met Buick-logo op de Amerikaanse markt. Voor het eerst wordt de nieuwe D-segmenter van GM in de VS ook als stationwagen gevoerd.

De uitgaande Regal is in feite niets meer dan een Insignia met andere beeldmerk en een ander motorenpalet. Het model is alleen in sedanvorm te krijgen, dus de hatchback en Sports Tourer gaan tot op heden aan de neuzen van de Amerikaanse consument voorbij. Maar dat verandert bij de generatiewissel.

General Motors heeft de sedanversie bij de introductie van de tweede generatie Insignia geschrapt en het model is alleen als Grand Sport (hatchback) en als Sports Tourer (stationwagen) te krijgen. Spoedig verschijnt wordt ook de nieuwe Regal op de Noord-Amerikaanse markt en daarmee vervalt niet alleen de sedan. Deze spyshots bevestigen de eerdere vermoedens dat de Buick Regal voor het eerst ook in stationvorm verschijnt.

In de wandelgangen wordt al de naam Regal Tour X gefluisterd. Mogelijk laat Buick volgende week tijdens de New York International Auto Show meer zien van de nieuwe Regal, een auto die we in hatchbackvorm al eens gezien hebben.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.