BMW X6 krijgt M Performance accessoires

BMW X6 krijgt M Performance accessoires
BMW X6 krijgt M Performance accessoiresBMW X6 krijgt M Performance accessoiresBMW X6 krijgt M Performance accessoiresBMW X6 krijgt M Performance accessoiresBMW X6 krijgt M Performance accessoiresBMW X6 krijgt M Performance accessoiresBMW X6 krijgt M Performance accessoires
Ondanks dat er ook weer niet zo veel BMW's X6 rondrijden, kan een beetje individualiseren nooit kwaad. Om die reden biedt het merk nu een serie upgrades van M Performance voor de markante SUV aan.

In de eerste plaats is er het Aerodynamics Package. Dit geeft de X6 een koolstrofvezel splitter aan de voorkant, een diffuser en een achterspoiler. Flaps aan de achterzijde van de auto maken het aerodynamische plaatje compleet.

Andere mogelijkheden voor het exterieur zijn met de hand gemaakte, carbon spiegelkappen, een andere grille, 21-inch lichtmetaal en een performance uitlaatsysteem. Dat zorgt niet alleen voor sportievere looks, maar ook voor een indrukwekkender geluid.

BMW vergeet het interieur niet. Dat begint al bij aluminium dorpels met M Performance-logo's en het betekent vooral veel koolstofvezel sierstukken in het interieur van de X6. Niet alleen op het dashboard, maar ook bijvoorbeeld op de transmissiehendel.

Verder is er een exclusief sportstuur met rode marker aan de bovenkant, ideaal voor het betere bochtenwerk. Andere vloermatten en alumnium pedalen zijn andere zaken die het binnenste een sportieve injectie moeten geven.

Het blijft echter niet alleen bij verfraaiingen: M Performance biedt voor de diverse motoriseringen ook krachtinjecties aan middels zogenaamde powerkits.

Zo gaat de xDrive30d van 258 pk/560 Nm naar 277 pk/585 Nm. Wie deze optie aanvinkt, krijgt ook grotere remmen om de extra kracht te beteugelen. M Performance tilt je xDrive35i van 306 pk/400 Nm naar 326 pk/450 Nm.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.