BMW test met nieuwe X6 M in de sneeuw

BMW X6 M spyshots
BMW X6 M spyshotsBMW X6 M spyshotsBMW X6 M spyshotsBMW X6 M spyshotsBMW X6 M spyshots
Het heeft even geduurd, als we kijken naar de laatste keer dat we BMW aan het werk zagen met de nieuwe X6. Ditmaal heeft onze spionagefotograaf de X6 M in camouflagetrim weten te kieken.

Eerder vandaag zagen we de M4 Cabrio nog langskomen tijdens wintertests. Onze spionagefotograaf zag ook de meest sportieve X6 langskomen, te weten de X6 M. Eerder is BMW aan het werk gezien met deze auto tijdens tests in de VS, ditmaal betreft het het hoge noorden van Europa.

De X6 M is in technisch opzicht voor een groot deel te vergelijken met de X5 M, die we anderhalve maand geleden nog in beeld hadden tijdens tests in Duitsland. Deze X6 M is nog iets meer ingepakt dan z'n broer destijds. In beide gevallen verraden de vier uitlaatpijpen dat het om een M-variant gaat. Onder de kap verwachten we dezelfde twinturbo-V8 als het blok in de huidige M5.

Het zal niet heel lang meer duren voor de nieuwe X6, al dan niet ook als M, onthuld gaat worden. De salon van Genève in maart lijkt te vroeg voor deze auto, maar de Autoshow van Peking in het voorjaar zou een goede mogelijkheid zijn.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.