BMW i4 afgetraind door AC Schnitzer

Uiterlijk vertoon

BMW i4 AC Schnitzer
BMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC SchnitzerBMW i4 AC Schnitzer

De sportievere modellen van BMW zijn bij diverse tuners geliefde modellen. Ook de elektrische BMW i4 ontsnapt niet aan de grijpgrage handjes van in dit geval AC Schnitzer.

De BMW i4 is momenteel beschikbaar in twee varianten. Er is een 340 pk sterke eDrive40 met achterwielaandrijving en een vierwielaangedreven M Performance met maar liefst 544 pk: de i4 M50. Binnenkort komt de i4 ook als eDrive35 op de markt, maar een krachtigere versie dan de i4 M50 is er niet. Ook de tuners bieden op dat vlak geen uitkomst. Het Duitse AC Schnitzer stelt namelijk zijn visie op de i4 voor, maar die krijgt er geen extra kracht bij.

Wel zet AC Schnitzer de BMW i4 op een setje verlagingsveren dat het elektrische broertje van de 4-serie Gran Coupé aan de voorzijde 2 centimeter en achter 2,5 centimeter dichter tegen het asfalt legt. AC Schnitzer trekt speciale 19- en 20-inch wielen en uit het magazijn en biedt spacers aan die de wielen 1 centimeter verder naar buiten brengen. Daarnaast plakt AC Schnitzer de BMW i4 indien gewenst vol met een fikse reeks lipjes, randjes en spoilers. Onder meer bovenaan de achterruit en aan het eind van de achterklep zijn spoilers te plaatsen.

PRIVATE LEASE BMW i4

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.