BMW 8-serie Gran Coupé onder het mes

Coupé dook al eens op

BMW 8-serie Gran Coupe
BMW 8-serie Gran CoupeBMW 8-serie Gran CoupeBMW 8-serie Gran CoupeBMW 8-serie Gran CoupeBMW 8-serie Gran CoupeBMW 8-serie Gran Coupe

BMW werkt aan een subtiele facelift voor de 8-serie. De 8-serie Coupé kwam al eens voorbijrollen met een dikke lag camouflage op kop en kont, nu is ook de Gran Coupé van de partij.

De BMW 8-serie Coupé draait sinds half 2018 mee en daarom acht BMW de tijd rijp voor een opfrisronde. De 8-serie Gran Coupé verscheen wat later dan zijn tweedeurs broer, maar profiteert ook van de door BMW steevast als 'Life Cycle Impulse' omschreven updateronde.

Het mag geen verrassing heten dat de wijzigingen die we op de 8-serie Gran Coupé aantreffen dezelfde zijn als op de 8-serie Coupé. Iets plattere koplampen en licht veranderd bumperwerk zijn de grootste uiterlijke veranderingen. Zoals duidelijk te zien is, hoeven mensen die de forse grille van de 4-serie niets vinden niet te vrezen dat zijn grote broer er ook aan moet geloven.

Reken erop dat BMW vernieuwingen voor het interieur in petto heeft - mogelijk komt de jongste generatie van iDrive naar de 8-serie - en dat er mogelijk een vorm van hybride aandrijving in de BMW 8-serie verschijnt. De vernieuwde BMW 8-serie verwachten we begin 2022 te mogen verwelkomen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.