Blik in SsangYong-toekomst

SsangYong SV-R
SsangYong SV-RSsangYong XCTSsangYong XCTSsangYong XMTSsangYong XMT
SsangYong laat op de Seoel Motor Show onder meer de SV-R concept zien. De 7-zitter licht een flinke tip van de sluier op over hoe de toekomstige modellen er uit zullen zien.
SsangYong laat op de Seoel Motor Show onder meer de SV-R concept zien. De 7-zitter licht een flinke tip van de sluier op over hoe de toekomstige modellen er uit zullen zien. Het is de bedoeling dat een productieversie van de SsangYong SV-R concept binnen afzienbare tijd de grote Musso gaat opvolgen. De letters SV-R staan voor niets minder dan 'Sophisticated Vehicle on Road'. De 4,62 m lange 7-zits SUV die op de Seoel Motor Show te zien is, heeft een 2,7-liter dieselmotor met een vermogen van 176 pk. In de huidige Musso is maar plek voor 5. De krachtbron is opnieuw afkomstig van Mercedes-Benz.
Net als Daewoo laat ook SsangYong op de Seoel Motor Show een concept zien van een kruising tussen een SUV en een coupé. SsangYong noemt het type SUC (Sports Utility Coupé). De concept heet XCT; waar die afkorting voor staat vermeldt de historie niet. Wel is van de auto bekend dat hij is voorzien van een 2,0-liter turbodieselmotor met een vermogen van 145 pk.
Tot slot staat op de Seoel Motor Show de SsangYong XMT; die concept is direct afgeleid van de XCT. De auto is een pickup-achtige met een afgedekte laadbak.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.