Bentley viert 100 jarig bestaan met kleine details

Centenary Specification voor alle Bentleys in 2019

Bentley Centenary Specification
Bentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary SpecificationBentley Centenary Specification
Bentley viert volgend jaar zijn honderdste verjaardag en de wereld zal het weten. Het merk trakteert Bentley-kopers met extra aankleding.

Bentley introduceert de Centenary Specification, speciale aankleding voor elke auto die het tussen 1 januari en 31 december 2019 produceert.

De auto's zijn te herkennen aan de Centenary Gold-badges die op zowel de voor- als achterzijde een plek krijgen. Net als op de instaplijsten en op de emblemen op de wielen tonen ze de jaartallen 1919-2019. Meer aangepaste beeldmerken komen we tegen op het stuur, op de pook en op de sleutel. Overigens is de kleur Centenary Golf volgens Bentley geïnspireerd op de kleur van de metalen die Bentley op zijn vooroorlogse modellen toepaste. Vanbinnen past Bentley speciale Centenary Gold- of Centenary Contrast-stiksels toe op de stoelen én wordt de in de buitenspiegels ondergebrachte welkomstverlichting aangepast.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.