Bentley overweegt model boven Mulsanne

Meer weelde, hoger prijskaartje, kleinere oplage

Bentley overweegt model boven Mulsanne
Met een Bentley Mulsanne bezit je al het neusje van de zalm als het op automobiele weelde aankomt. De Britten zijn van mening dat er altijd ruimte is voor meer pracht en praal. Het merk overweegt nu een nog exclusievere sedan boven de Mulsanne in de prijslijst te parkeren.

Dat blijkt uit berichtgeving van Automotive News dat gesproken heeft ben Rob Frech, hooggeplaatst bestuurslid bij Bentley.

Volgens Frech overweegt Bentley een aan de Mulsanne gerelateerd exclusiever model te bouwen. In totaal zouden slechts 50 tot 100 stuks van het luxueuze vlaggenschip geproduceerd gaan worden. De topman zegt overigens dat het model niet direct groter hoeft te zijn dan de Mulsanne. Een definitief is besluit is nog niet genomen.

Verder zegt Frech dat Bentley op het punt staat de besluiten of het de EXP 10 Speed 6 Concept in productie moet nemen. Mocht die auto opdrogen als productiemodel dan zal deze dienen als sportiever en toegankelijker aanbod dan de Continental-lijn. Onlangs zagen we al spyshots van de nieuwe Continental, een auto die ogenschijnlijk sterk op de EXP 10 Speed 6 Concept gaat lijken.

.

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.