Audi A5 Sportback G-tron naar de Wörthersee

Opvallende herinnering

Audi A5 Sportback
Audi wil het publiek eraan herinneren dat de A5 Sportback deze zomer als G-tron op de markt verschijnt. Tijdens het GTI Treffen aan de Wörthersee wordt de A5 met een voorkeur voor aardgas in een bijzondere verpakking gehesen.

Bij de introductie van de tweede generatie A5 Sportback liet Audi al weten dat het later, in de zomer, met een G-tron-variant op de proppen komt. Deze versie die zowel benzine als aardgas slurpt heeft een 170 pk en 270 Nm krachtige 2,0-liter TFSI onder de kap. Achterin ligt een gastank die 19 kg aan gas kan opslaan. De totale actieradius moet op 500 kilometer liggen. Om de markt op te warmen voor zijn komst, neemt Audi een bijzonder aangeklede versie mee naar het jaarlijkse GTI-feestje aan de Oostenrijkse Wörthersee.

De A5 Sportback G-tron is voor de gelegenheid in een two-tone pak gehesen. De achterzijde van de auto is bedekt met een blauwe ruitjesprint. Blauw komen we verder in de koplampunits en op de remklauwen tegen. De achterlichten wijken aardig van de exemplaren die we kennen van de reguliere A5 Sportback.

PRIVATE LEASE Audi A5

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.