Aston Martin Lagonda Taraf ook voor ons

Aston Martin Lagonda Taraf
Aston Martin Lagonda TarafAston Martin LagondaAston Martin LagondaAston Martin LagondaAston Martin Lagonda
De allerrijksten mogen Aston Martin dankbaar zijn, de Lagonda Taraf, de ultraluxe sedan wordt toch leverbaar buiten landen in het Midden-Oosten. Aanvankelijk was de vierdeurs-Aston Martin waarop de beroemde naam Lagonda terugkeert alleen beschikbaar voor de Arabische elite.

Wat in november al begon rond te zingen is nu officieel bevestigd. Woon je op het vasteland van Europa, in het Verenigd Koninkrijk of in Zuid-Afrika dan mag je bij de plaatselijke dealer een order plaatsen voor de Lagonda Taraf. Hij wordt dus ook rechtsgestuurd leverbaar.

De Lagonda is vorig jaar gepresenteerd in Dubai, het hart van de regio waarvoor de Lagonda aanvankelijk bedoeld was. Ondanks de levering van de Lagonda buiten het Midden-Oosten blijft de maximale productie beperkt tot 200 exemplaren maximaal.

Onder de kap zit de 6,0-liter V12, over de prijzen doet Aston Martin geen uitspraken en omdat door het Q-personaliseringsprogramma elke Lagonda Taraf (Taraf is Arabisch voor superdeluxe) geheel naar smaak te bestellen is, zal toch geen exemplaar hetzelfde zijn. Er hangt aan elk exemplaar weer een ander prijskaartje.

Lezersreacties (47) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.