Aston Martin opent portieren van Lagonda

Aston Martin opent portieren van Lagonda
Aston Martin opent portieren van LagondaAston Martin opent portieren van LagondaAston Martin opent portieren van LagondaAston Martin opent portieren van LagondaAston Martin opent portieren van LagondaAston Martin opent portieren van Lagonda
Aston Martin gunt ons een kijkje in de Lagonda. Geniet van de foto's, want de vierdeurssedan gaan we in Nederland niet tegenkomen. De Lagonda wordt namelijk exclusief voor de oliesjeiks uit het Midden-Oosten geproduceerd.

Die olieboeren verwachten natuurlijk luxe en stijl, en dat is precies wat het interieur van de Lagonda kenmerkt. Het bruine leer zorgt voor een haast presidentiële sfeer. De vier stoelen zijn voorzien van gestikte patronen en worden gescheiden door een doorlopende middenconsole.

Helaas krijgen we nog geen duidelijk beeld van het dashboard. Wél spotten we daar het gebruik van exclusieve houtsoorten. Van de Lagonda worden maximaal 100 exemplaren geproduceerd en onder de kap komt een heuse 6,0-liter V12 te liggen, goed voor ruim 600 pk. Een prijskaartje is nog niet bekendgemaakt, maar wordt vast voorgelegd aan de heren die door Aston Martin uitgenodigd worden om de auto aan te schaffen. De Lagonda is namelijk alleen op uitnodiging te koop.

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.