Aston Martin Lagonda duikt weer op

Aston Martin Lagonda duikt weer op
Aston Martin heeft voor de rijksten der aarde binnenkort een nieuwe Lagonda op de menukaart staan. Vandaag krijgen we voor het eerst officieel beeld van de luxe sedan te zien.

In mei zagen we een gecamoufleerde Aston Martin voorbijkomen die ons deed vermoeden dat de heren en dames in Gaydon de Lagonda nieuw leven in wilden blazen. Niet veel later presenteerde Aston Martin een teaser waarop we de zijkant van een nieuwe Lagonda konden bekijken. De Lagonda keert terug, en vandaag zien we voor het eerst officieel beeld!

Onlangs zagen we de Lagonda al in Oman rijden. De enorme sedan wordt daar - ongetwijfeld vanwege de aanwezige klandize - aan testwerk onderworpen. Vandaag laat luchtvaartmaatschappij Oman Air zien hoe het de bijzondere Aston Martin op het vliegtuig heeft gezet. Het is voor het eerst dat we ook de bilpartij van de Lagonda te zien krijgen.

Naar verluidt worden er in ongeveer 100 Lagonda's gemaakt, maar ze zijn alleen beschikbaar voor klanten in het Midden-Oosten. Om er een te bemachtigen, moet je bovendien uitgenodigd worden door het management in Gaydon. Verwacht het uiteindelijke productiemodel - dat waarschijnlijk een 600 pk sterke 6,0-liter V12 krijgt - dan ook niet bij de lokale buurtsuper tegen te komen.

Lezersreacties (70) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.