Ares Design heeft meer ambitieuze plannen

Tesla Shooting Break, Cabrio én Ferrari '400'

Ares Design
Het excentrieke designhuis Ares Design toont beelden van een reeks nieuwe projecten waar het aan werkt.

Het in het Italiaanse Modena gevestigde ontwerpbureau Ares Design liet in navolging van zijn opmerkelijk gelijnde X-Raid weten dat het werkt aan Project Panther, een project dat een moderne interpretatie van de legendarische De Tomaso Pantera tot gevolg moet hebben. Nog voordat de wereld uitgebreid kennis heeft kunnen maken met die exoot kijkt Ares Design alweer vooruit. En hoe.

Remetz Cars en Qwest zijn al bedrijven die een Shooting Brake op basis van de Tesla Model S achter de coulissen hebben staan, maar nu gaat ook Ares zich bezighouden met het ontwikkelen van een eigen variant. Ares Design, met niemand minder dan oud-Lotus-CEO Dany Bahar aan het roer, zet maar wat graag de zaag in die EV, want ook een heuse tweedeurs Model S Convertible zit in het vat. Eerder zagen we van het Amerikaanse Newport Convertible hoe iets dergelijks met twee portieren extra kan opdrogen.

Dat het nog ambitieuzer kan, blijkt wel uit de schetsen van een moderne interpretatie van de Ferrari 400/412 die het Amerikaanse bedrijf presenteert. De hoekige Italiaan lijkt in opdracht van een klant bij Ares Design te reïncarneren op basis van een GTC4Lusso. Wie er ook eentje wil, moet een bedrag van grofweg zeven ton bij Ares Design neerleggen.

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.