Ares Design besprenkelt roadster met kristallen

Glitter en glamour

Ares Design teaser

Ares Design kennen we vooral van de als Panther gereïncarneerde DeTomaso Pantera, maar het bedrijf heeft een groter portfolio dat straks ook nog eens uitgebreid wordt met een opmerkelijke roadster.

Ares Design laat een duistere afbeelding zien waarop het zijaanzicht van een nieuwe roadster is te zien. Het ontwerp van de nog naamloze nieuwkomer is overduidelijk geïnspireerd op dat van klassieke roadsters van weleer. Maar dat is niet het meest opzienbarende aspect van de auto.

Ares Design is voor zijn in een beperkte oplage te bouwen roadster namelijk een samenwerking aangegaan met Lalique, de Franse fabrikant van onder meer kristallen sieraden. Het in het Italiaanse Modena gevestigde Ares Design zegt dat het zijn 'ultieme accessoire' nog dit jaar aan de wereld voorstelt. Reken op een klassiek ogende, open tweezitter waar tal van glimmers op, in en aan zijn gemonteerd. Lalique produceerde in een ver verleden al uit kristal vervaardigde beeldmerken van auto's die veelal pontificaal een plekje kregen hoog op het front.

Ares Design heeft natuurlijk eerder al meer modellen gebouwd dan de reeds genoemde Panther.  Zo liet het bedrijf al eens een Mulsanne Coupé zien en ook heeft Ares een herboren Ferrari 412 op de menukaart staan. Ook gaat de creatieve toko een retroversie van de Ferrari 250 GTO bouwen op basis van de F12tdf.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.