Arden neemt Jaguar F-Pace onder handen

Meer vermogen en uiterlijke aankleding

Arden Jaguar F-Pace
Arden heeft de Jaguar F-Pace dikker aangekleed en nam gelijk ook een kijkje onder de motorkap.

Wie Arden zegt, moet ook Jaguar zeggen. Al sinds jaar en dag staat de Duitse tuner te popelen om weer een nieuwe Jaguar bij de kladden te pakken. De F-Pace is het laatste slachtoffer.

Arden pakt de tuning vaak vrij subtiel aan en ook met de F-Pace is Arden niet rigoureus te werk gegaan. Men monteerde onder andere lichtgevende sidebars, een gaasgrille en een nieuwe motorkap. Zoals we van Arden gewend zijn, is de auto ook op een nieuwe set lichtmetalen wielen gezet. In dit geval 22-inch exemplaren. Optioneel is de het Jaguar-ornament voor op de neus.

Om het niet alleen bij uiterlijk vertoon te laten, heeft Arden de handen vuilgemaakt aan verschillende motoren van de F-Pace. De 2.0 diesel levert nu een vermogen van 205 pk, de 3.0 diesel schopt het tot 340 pk en bij de geblazen V6 benzine stijgt het vermogen naar maar liefst 430 pk. Als het geluid van al deze motoren je niet bevalt, dan kun je met een druk op de knop in het interieur het geluid van een V8 laten nabootsen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum