Afgeladen: Pro Line S van Audi

Audi A5 Pro Line S
Audi biedt met ingang van het nieuwe modeljaar Pro Line S-versies aan van de A3, A4, A5 en A6. Die zijn lekker afgeladen met accessoires.
Audi heeft met ingang van het nieuwe modeljaar een beperkt aantal versies van de A3, A4, A5 en A6 in Pro Line S-trim in de aanbieding. Die zijn altijd voorzien van het S-Line pakket dat onder meer grotere wielen, een sportonderstel en een sportief interieur omvat. Bij de A3 en A3 Sportback wordt dat nog eens aangevuld met onder meer volautomatische airco, Audi radio en dvd-navigatiesysteem, een multifunctioneel sportstuur en xenonverlichting. Het Pro Line S-pakket is alleen te koop in combinatie met de Ambition-uitvoering en vergt een extra investering van 4.345 euro. Bij de A4 en A4 Avant zijn die extra's bovenop het S-Line-pakket onder meer MMI navigatie, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, xenon verlichting, het soundsysteem, parkeersensoren aan de achterzijde, blanke raamstijlen en blanke dakrails voor de Avant. Het pakket is niet te koop op de 2.0 TDI e en de S4 en kost 5.735 euro extra. Bij de A5 is het Pro Line S-pakket beschikbaar voor zowel de coupé als de cabriolet. De Sportback doet niet mee aan dit feestje. Ze hebben naast het S Line-pakket onder meer zogeheten comfortairconditioning, xenonverlichting en de MMI navigatie en het bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm. Verder is er het soundsysteem, de parkeersensoren aan de achterzijde, een licht- en bagageruimtepakket en een multifunctioneel stuur met lederen bekleding. Het pakket is niet te koop op de S5 en de RS5 en kost op de coupé 8.375 euro en op de cabrio 8.355 euro. Tot slot doet de A6 mee aan de actie. Daarbij wordt het Pro Line-pakket eveneens aangevuld met onder meer de MMI navigatie, xenon-verlichting, parkeersensoren, het sportstuur en telefoonvoorbereiding. De S6 en de 4.2 FSI zijn niet te koop met dit pakket wat op dit model 4.990 euro kost.

PRIVATE LEASE Audi

Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.