Zeekr 7X Long Range RWD (2025) #4

Zeekr 7X
Zeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr 7XZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr X7 binnenkantZeekr 7X interieurZeekr 7X multimediasysteem

Uitvoering7X Long Range RWD
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2026

Hardware goed, software buggy

De auto voelt comfortabel aan, zit echt goed en de stoelen zijn top voor lange ritten. Ook de bouwkwaliteit is degelijk — alles voelt stevig en solide aan, geen goedkope plastics of rare rammels. Het interieur is bovendien mooi afgewerkt, strak design, fijne materialen en oogt gewoon premium.

Helaas zijn er ook een aantal punten die me echt storen, vooral op software- en connectiviteitsgebied. Ik kom net uit een 4 serie gran voupe en daar wetkte alles perfect.

- Er zitten veel kleine softwarefoutjes in het systeem. Bluetooth dat soms niet connect
- Het systeem is niet consistent. De ene keer werkt een functie perfect, de andere niet.
- De speech assistent is zeer slecht. Herkent veel contacten of straatnamen niet of gewoon verkeerd. Zeker in vergelijking met mijn 9 jaar oude BMW 418 valt dit echt tegen. Kan vaak niet bellen of navigatie instellen zonder even te parkeren.
- Geen ondersteuning voor iPhone Digital Key met iPhone 17.
- Geen mogelijkheid om profielen te koppelen aan de sleutel. Iedereen die instapt moet handmatig z’n profiel selecteren. Niet handig als mijn vrouw net heeft gereden en ik bijna niet kan zitten om dan naar binnen te hangen om op het display een profiel te kiezen.
- Slechts 1 keyfob meegeleverd. Mij is verteld dat je ook maar 1 keyfob kan koppelen.
- ISA irritante snelheids geluid niet makkelijk met een shortcut uit te zetten.

Kortom: als je vooral een prettige, rustige en mooie rijdende auto zoekt, is dit een prima keuze. Maar irriteer je vooral niet aan die kleine software problemen.

Hopen dus op een snelle goede en volledige update! De auto is het waard.

PRIVATE LEASE Zeekr 7X