Volvo XC90 3.2 Momentum (2007)
Uitvoering | XC90 3.2 Momentum |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
10 jaar plezier van gehad
Nadat er medio 2008 gezinsuitbreiding op komst was en de V50 niet meer voldeed voor het gezin is deze Volvo in 2008 aangeschaft. De Volvo heeft het jaren goed gedaan, nooit een storing of iets dergelijks. De auto reed wel 1 op 6 en dat werden we wel een beetje zat. Verder kwamen er aan het einde van de periode dat hij bij ons was de nodige storingen. Maar dat was eigenlijk wel logisch met zijn 11 jaar. Je merkte dat de stuurinrichting wat losser kwam te zitten, de achterruitverwarming het niet meer goed deed. De knipperlichten niet altijd aangingen en het raam niet altijd open ging. Voorts waren de gasdruk veren van de achterklep versleten en zakte de klep tijdens vorst in je nek. Kleine reparaties al met al, maar ik wilde weer eens wat anders na 10 jaar. Nog proefgereden in een nieuwe XC90 maar ik werd gek van de auto-pilot functies, misschien had ik me er meer in moeten verdiepen maar het scherm in het midden was ook niet mijn ding.