Volvo XC70 D5 AWD Summum (2011)
Uitvoering | XC70 D5 AWD Summum |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Auto voor man met baard. 225 hp / 460 Nm
Waanzinnig... auto uit de hand gelopen hobby.
Rdesign spiegel kappen. Schuifdak. HEICO 15mm spacers. Alles LED interieur, make up spiegel en onder de buitenspiegels (4300K max uiteraard anders krijg je zo'n koelkast effect) Polestar, IPD sway bar achter en V60RD bar voor. Volvo design skibox met integrated LED, Erakir 19inch Detailed en glasscoated. Custom uitlaat. Sidescuff, dakspoiler,
Cargonet plus haken-kit. Rubber vloermatten. Heated en Vent stoelen. Perforated leather. Alle vloeistoffen incl Haldex en diff etc. preventief vervangen incl. GT flush. Regelmatig ook Diesel vervangen. Brodit telef houder. 2016 badges. Swedespeed stickers uiteraard en Swedishmetal. Ja je doet gek of niet.
Nog meer, laat me even denken... Mudflaps. Navigatie (drama), Camera, Elek stoelen incl passagier, Verwarmde stoelen achter. Autom achterklep. Wing design lastdragers. Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting upgraded naar 5000K voor een bijna LED look met Philips Xenon WhiteVision gen2 . Waarom ook niet.
Black Sapphire metallic Gelukkig geen FOUR-C ivm evt onderhoudskosten. Kortom een echte kermisbak if you like. Vreemde hobby, gaat vast wel over op een dag. En oh ja, voorlopig heb ik niks met het SPA platform. Ook het geld niet trouwens. Wel SPA naafdoppen op de Erakirs uiteraard.
En nog iets...ik heb hiervoor de XC70 P2 (2007 dacht ik, laatste model D5 ook) gereden, mooi om te zien maar drahamaa om in te rijden. Iedereen misselijk.
Ps alles OEM VOLVO
Meer ervaringen...
Weinig tijd, nog even tijd vinden voor goeie omschrijving.