Volvo XC60 T6 Plug-in Hybrid AWD Essential Edition (2025)
Uitvoering | XC60 T6 Plug-in Hybrid AWD Essential Edition |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Fantastische auto
Toen het weer tijd was voor een nieuwe lease auto was ik al te blij dat mijn “droomauto” de Volvo XC60 haalbaar was, Zonder twijfel direct besteld en… Wat maakt hij de verwachtingen waar!! Stil, comfortabel, zeer soepel en perfecte combi electrisch / hybride rijden. Je merkt praktisch niet dat de ICE bij springt. Inmiddels 17000+ km’s mee gereden en geen enkele hapering of teleurstellende zaken. Hiervoor electrisch gereden ( Ford Mustang Mach-E) met heel…. Heeel veel ellende en pech. Dus wat een verademing om zo’n luxe, comfortabele en betrouwbare auto te mogen rijden. Wat ook super prettig is is dat je kunt bepalen of je accu lading wil sparen voor later. Ook 4-wheel drive gaat super. Ik heb echt nagedacht over nadelen maar die zie ik niet over de 1e 17000km’s
Verbruik totaal
Ik kreeg het verzoek het al om gebruik te melden: verbruik totaal 17449km: Electrisch: 8,7kw/ 100km en benzine: 5,2l / 100 km. Wel rij ik veel door Duitsland en lange afstanden. Dus al met al best zuinig.