Volvo XC60 B5 AWD R-Design (2020)
Uitvoering | XC60 B5 AWD R-Design |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Een genot
In april mijn V60 ingeruild voor de XC60. Puur dat we na de aanschaf van de V60 als snel een hogere auto wilden. Uiteindelijk toevallig bij de dealer gekomen omdat er een half uurtje over was op de zaterdag.
Uiteindelijk in een andere XC60 een proefrit gemaakt. Was als snel duidelijk dat deze het niet ging worden. De auto dweilde. Dus toch maar op zoek naar een ander merk. Maar voor we weg waren zagen we deze auto staan. We konden direct een proefrit maken. En na 20 km verkocht. De auto lag als een blok op de weg en reed heerlijk.
+ Op een panorama dak na zitten alle optie erop.
+ Meerijden in het verkeer. De auto schakelt goed terug bij een inhaal actie of invoegen.
+ Ruim. De kinderen hebben meer als voldoende ruimte achterin.
- Het verbruik is hoog op met name korte ritten. (1/11) Op langere afstanden gaat dit veel beter, ook bij hogere snelheden. (1/13)

Volvo XC60 B5 250pk Geartronic Mild Hybrid R-Design
- 2019

Volvo XC60 T8 AWD Inscription Luchtvering Massage Ventilatie HeadUp
- 2020

Volvo XC60 2.0 T6 350pk Plug-in hybrid AWD Ultra Black Edition Panoramadak / Head-Up / 360 / ACC / Navi / High Audio / Carplay / Winter Pack
- 2025