| Uitvoering | XC40 Recharge T5 Plug-in Hybrid R-Design |
| Bouwjaar | 2021 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 56.594 km |
| KM-stand laatst | 56.894 km |
XC40 T5 Recharge, een beer van een auto!
Sinds 29 Mei hebben we deze parelmoer XC40 T5 Recharge met een mooi zwart dak, panoramadak.
We hebben hem al direct kunnen testen om even op en neer de fietsen naar huis te brengen, we stonden namelijk op een camping. En zonder fietsen weer mee terug. De dag erna met de caravan erachter naar huis, einde kampeermaand Mei. Als trekauto voldoet hij al super, het verbruik valt best mee daarbij.
Ondertussen hebben we totaal al ruim 600 km gereden, ook lange ritten. 40 km hebben we echt gehaald op elektrisch, en op benzine doet hij het ook super. Puur op laatstgenoemde 1 op 16,5!
Ik ga hem ook gebruiken voor woon-werkverkeer wat ongeveer 40 km is, dus ik verwacht op en neer op mijn zonne-energie "gratis" naar het werk te kunnen. Toch 11000km per jaar! En de 9000 privé en met caravan gaan ook vast meevallen. Boodschappen kunnen ook volledig elektrisch, dat zijn toch de dure korte ritjes normaliter op benzine.
In alles is het een uitblinker. Met de volgende opties:
- R-design
- Navigatie
- Harman Kardon installatie
- Panoramadak
- Uitklapbare trekhaak
- Handsfree achterklep bediening
- Elektrische stoelen met geheugen
We denken er wel weer 4/5 jaar mee vooruit te kunnen. Tot op heden is elke rit een genot!