Volvo XC40 Recharge P8 AWD (2020) #9

autoreview

Volvo XC40 Recharge P8
Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8Volvo XC40 Recharge P8

Signalement

UitvoeringXC40 Recharge P8 AWD
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 47%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Software problemen

Inmiddels rijden we zo’n 7 maanden in de Volvo XC40 pure electric. Prachtige auto, supersnel!
Maar in deze 7 maanden ben ik al 11x (!) bij de garage geweest voor het oplossen van problemen, software updaten enz.
De app werkt nog steeds niet goed, software wordt nog steeds niet OTA gedownload, al een keer gehad dat de auto niet open te krijgen is. En daar sta je dan ……
Opladen is een drama, in 12 uur tijd laadt hij als het meezit 30% bij.
De dealer helpt iedere keer, de service van hen is uitstekend, krijg als ik niet wil of kan wachten bij de dealer gratis vervangende auto mee, maar iedere keer 40 min heen en 40 min terug naar de garage en dan nog de wachttijd is nu echt geen grapje meer.

Ik durf niet met deze auto op vakantie te gaan, omdat het laadproces dus onbetrouwbaar is.
Wat de app (die nu na 7 maanden eindelijk moet werken) aangeeft klopt ook al niet met de werkelijke laadstatus (als je naar de auto toe gaat staat er iets anders op het display dan in de app).

Als hij goed zou werken is het een perfecte super de luxe auto. Maar ik zou deze auto niet prive aanschaffen. Voor deze prijs mag je toch een feiloos werkende auto vewachten ipv een auto waar je zo vaak problemen mee hebt.

2,3
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  1
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Volvo XC40

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens