Volvo V70 T5 (2000) #2
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Uitmuntend
Heb deze V70 sinds begin Juli 2022
Er waren wat belangrijke delen die vervangen moesten worden een aantal wist ik bij de koop.( Helaas ook een aantal niet en toch door de Apk gekomen????)
Oa
Radiateur moest vervangen worden die lekte helaas aan de bovenste hals omdat die Poreus afgebrokkeld is en het flensje al ontbrak. (Wist ik bij de koop)
Tegelijkertijd de koelvin ook vervangen door een die ruim 2ton minder ervaring heeft gehad op de weg.
Verder zonder problemen vervangen.
Uit preventie de olie laten verversen en het filter en daarbij kwam naar boven dat de rechter aandrijfas hoes helemaal los lag (klem geknapt) en er nog amper vet in zat. ( Was niet bekend en toch door de Apk gekomen)
Die is resent vervangen.totaal kosten ( linker en rechter aandrijfas) 2e handse 113 euro (60 euro was het plaatsen bij garage en 13 euro verzendkosten vanuit Limburg) linker aandrijfas niet hoeven plaatsen.
Beide koplampen deed alleen stadslichten het wel..
Dimlichten niet oorzaak de grote zekering onder het dashboard was groen bij de contactpunten...
Schoon geschuurd en plug and play.
( Was ook niet bekend en toch door de verse Apk gekomen)
Opzich viel het allemaal wel mee.
Van de week de chauffeur zitting vervangen ivm niet werkende stoelverwarming (zat een gat in van waarschijnlijk een sigaret)
Had zelf nog een volleder interieur liggen dus zo gepiept.
De auto had tijdens rijden een flink Koppel aan trekkracht meer dan voor mijn gevoel standaard is.
Dus samen met een maat aan de V-Dash gezet en idd meer vermogen dan standaard.
Tankte zelf bij alle Volvo's die ik gehad heb minimaal Super Plus en daarbij is het verbruik erg netjes.
Binnenkort een verdere verslag