Volvo V70 2.4 140pk Edition II (2003)

| Uitvoering | V70 2.4 140pk Edition II |
| Versnellingen | 5, Automaat |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 65.430 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik heb zeer goede ervaringen met een Volvo 240 GL gehad die helaas in 2001 buiten mijn schuld total-loss gereden is met 564 duizend km op de teller en in perfecte staat... zonde, maargoed deze tank heeft mij er zonder kleerscheuren vanaf gebracht. Hierna heb ik een Volvo s70 2.5 10v uit april 1997 aangeschaft met toen al 267 duizend km op de teller. Deze auto heb ik probleemloos tot 430 duizend km gereden en in september 2005 verkocht ivm gezinsuitbreiding. Perfect auto, alleen het normale onderhoud gehad en een keer thermostaat vervangen (20 euro!) en verder was het kilometers vreten. Deze auto particulier verkocht, de nieuwe eigenaar heeft inmiddels de tellerstand op 450 duizend km staan. Compressie perfect, nauwelijks olie verbruik, deze Volvo is dus net ingereden.
Zelf heb ik sinds eind september 2005 mijn huidige Volvo V70 van 2003. Deze auto geeft mij weer een verder verbetering van het gevoel van veiligheid (eind 2002 is dit ook bewezen met een tankauto op het dak van een Volvo V70, hetgeen volop in het nieuws geweest is.... hetzelf ongeval in een Mercedes, BMW of Audi zou de beste man niet hebben overleefd). Onlangs met de auto naar Italie op vakantie geweest, grote hitte of koude het doet hem niks, alles werkt onder alle omstandigheden perfect. Moet ook nog heel wat kilometers rijden voordat deze auto voor Volvo begrippen is ingereden!
Ik kan iedereen van harte een Volvo aanbevelen! Volvo for live....
Nog geen problemen, de auto heeft bij 60 dkm zijn normale onderhoud gehad, volgens de history is eenmaal onder garantie een gordel rechtsvoor vervangen, verder alleen regulier onderhoud.