Volvo V60 T3 Momentum (2016)
Uitvoering | V60 T3 Momentum |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Fijnste auto ooit.
Ruim 8 jaar met deze fraaie Volvo T3 gereden, gekocht 1 jaar oud bij Mudde Kok, toen nog gevestigd op Urk. Mooie inruilwaarde gekregen voor onze Volvo V40 Cross Country D4, die we hebben weggedaan omdat ik met pensioen ging en veel minder kilometers ging rijden. V60 reed ca. 1:15 wat voor zo een grote auto geweldig goed is. Trok onze ca. 1350 kilo zware caravan met het grootste gemak ook de steilste bergen op. In al die jaren alleen een defecte airco pomp gehad. Heerlijke, comfortabel rijdende auto met de van Volvo bekende heerlijke stoelen. Met pijn in het hart ingeruild voor een Volvo XC40 hybride, mede omdat we relatief veel kleine stukjes rijden en omdat we met onze voortschrijdende leeftijd, zijn beiden bijna midden-zeventigers, hoger wilden zitten. Nog contact gehad met de nieuwe eigenaar die ook super blij met onze vorige auto is. XC40 bevalt ook goed, maar krijgen daar pas echt een goed beeld van als we er meer mee hebben gereden. Eerste indrukken zijn prima.