Volvo V60 D6 AWD Plugin-Hybrid Summum (2014) #4

Volvo V60 D6 AWD Plugin-Hybrid Summum (2014)

UitvoeringV60 D6 AWD Plugin-Hybrid Summum
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2021

Veiligheid Volvo

Ik heb helaas mijn vorige V60 totaal los gereden. Maar nu weer een andere V60 gekocht. De veiligheid van een Volvo heeft zich de vorige keer wel bewezen. Ik ben met 80 km/h op een stilstaande auto gereden. Daardoor was de auto van ook total los maar de veiligheid systemen van de Volvo hebben zich wel bewezen ik kon zonder enige verwondingen uit stappen na dat Volvo On Call mij via de auto had gebeld of ik niets mankeerde. Zij konden mij precies vertellen waar ik mij bevond op dat moment en hebben daarop de hulpdiensten ingeschakeld binnen een mum van tijd waren de Politie en Ambulance aanwezig. Toch wel heel fijn dat er zo snel hulp ter plaatse is. En vooral als je door de klap even de kluts kwijt bent dat je niet meer even weet waar je in het buitengebied bij Arnhem in de buurt bent.
Kortom en fijne auto met veel veiligheid om je heen.

5,0

PRIVATE LEASE Volvo V60

Praat verder op het forum