Volvo V60 D6 AWD Plugin-Hybrid Summum (2014) #4

autoreview

Volvo V60 D6 AWD Plugin-Hybrid Summum (2014)

Signalement

UitvoeringV60 D6 AWD Plugin-Hybrid Summum
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf228.000 km
KM-stand laatst228.000 km
Lezerswaardering: 42%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Veiligheid Volvo

 • 228.000 km

Ik heb helaas mijn vorige V60 totaal los gereden. Maar nu weer een andere V60 gekocht. De veiligheid van een Volvo heeft zich de vorige keer wel bewezen. Ik ben met 80 km/h op een stilstaande auto gereden. Daardoor was de auto van ook total los maar de veiligheid systemen van de Volvo hebben zich wel bewezen ik kon zonder enige verwondingen uit stappen na dat Volvo On Call mij via de auto had gebeld of ik niets mankeerde. Zij konden mij precies vertellen waar ik mij bevond op dat moment en hebben daarop de hulpdiensten ingeschakeld binnen een mum van tijd waren de Politie en Ambulance aanwezig. Toch wel heel fijn dat er zo snel hulp ter plaatse is. En vooral als je door de klap even de kluts kwijt bent dat je niet meer even weet waar je in het buitengebied bij Arnhem in de buurt bent.
Kortom en fijne auto met veel veiligheid om je heen.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Volvo V60

Gerelateerde forum topics

Praat verder op het forum