AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo V60 D4 Momentum (2014) #2
Uitvoering | V60 D4 Momentum |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Volvo bedankt
Omdat ik opeens veel meer ging rijden voor de zaak, kreeg ik een lease auto uit de pool.
Een 3 jaar oude V60 D4 momentum met 70k op de teller. Niks mis mee, anders dan dat het een hand geschakelde auto is.
De wagen reed als nieuw,geen enkele gekheid mee gehad zeer ontspannen rijden, ook met een aanhanger er achter rijdt de wagen als een zonnetje ( sterker eigenlijk nog lekkerder)
9,5
PRIVATE LEASE Volvo V60

Volvo V60 2.4 D6 Twin Engine R-Design/CAMERA/LEDER/PANODAK/XENON/NAP!!
- 2015
€ 7.999

Volvo V60 2.4 D6 Twin Engine Summum Sport (NAVI,CAMERA,PDC,CRUISE,CLIMATE,STOELVERWARMING,LED,SPORTSTOELEN,LM VELGEN,NETTE STAAT)
- 2015
€ 6.945

Volvo V60 2.0 T5 Momentum | Navi | Schuif-/kanteldak | Stoelverwarming | Lederen bekleding | Cruise Control | Trekhaak | Parkeersensoren Voor +Achter | 18" LM |
- 2018
€ 24.399