Volvo V60 D4 Momentum (2014)
Uitvoering | V60 D4 Momentum |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Sinds een jaar in het bezit van een zwarte V60 D4 Momentum met automaat, Businesspakket en verlaagd onderstel.
Heerlijke auto met altijd ruim voldoende vermogen beschikbaar. Wat me naast de motor met perfecte automaat aanspreekt is de rust (stilte) in de auto, goede stoelen en makkelijke bediening. Geef toch nog altijd de voorkeur aan een draaiknop en toetsen boven touchscreenbediening.
En omdat een niet alleen een auto van de zaak maar ook voor de zaak is speelt imago mee in mijn keuze. En daar scoor je met een Volvo naar mijn mening 5 sterren mee.
Er zijn echter ook wat minpuntjes:
Zo is de stem van de navigatie wat vreemd mbt uitspraak (update!?) en is de ruimte in de kofferbak aan de magere kant.
Grootste minpunt vind ik de draaicirkel, die is echt te groot.
Sportonderstel is een twijfelgeval; op snelwegen perfect, op slechte wegen wordt je wel erg goed geinformeerd over de staat van het wegdek ;-)
Zou ik deze auto opnieuw kiezen?
Ja, zonder meer. Ik heb niet meer zoveel met Audi en heb qua imago toch nog mijn bedenkingen bij Mercedes of BMW.
En tov de rest (Passat, Mondeo, Mazda 6, Peugeot 508 etc) heeft de V60 toch iets extra's.
PRIVATE LEASE Volvo V60

Volvo V60 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid R-Design / Navi / Camera / NAP / Airco
- 2015

Volvo V60 1.6 T3 R-Design Zeer net! Stoelverwarming, Climate control, Adaptieve bochtverlichting, Trekhaak, Bluetooth, Navigatie
- 2014

Volvo V60 2.0 D4 Summum Leer/Parkeersensor v,a/Trekhaak afneembaar/Navigatie