Volvo V40 1.9 D 115pk Europa (2003)

Volvo V40 1.9 D 115pk Europa (2003)

UitvoeringV40 1.9 D 115pk Europa
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2009

Na vele jaren van verplichte lease auto's heb ik juni 2009 eindelijk mij favoriete merk aangeschaft. Vanwege de vele km's is mijn keuze gevallen op een Volvo V40 1.9 diesel.
De Volvo V40 is van de phase II en is een zogenaamd uitloop model.
Dit resulteert in dat alle kinderziektes verholpen zijn en een luxere uitvoering. Bij ontvangst van de auto moest ik in eerste instantie erg wennen aan de auto. Zwaarder en wat trager dan mijn VW Golf.
De auto heeft zich de afgelopen maanden en vele km's verder gedragen als een voorbeeldige auto. Hij rijdt fijn, geen storingen, geen noemenswaardiger olieverbruik en redelijk zuinig. Gemidddeld verbruik ligt rond de 1.18. Binnenkort moet hij zijn eerste beurt krijgen maar verwacht geen gekke dingen.

7,5