Volvo S80 2.4 D5 Executive (2005)
Uitvoering | S80 2.4 D5 Executive |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
afscheid van een betrouwbare chique reispartner
Na ruim 1 1/2 genoten te hebben van deze limousine neem ik afscheid en gaat hij naar een vriend van mij. Wat is dit een fijne auto, comfortabel, zuinig (1:17 gemiddeld) en nog steeds een chique uitstraling.
Mijn Volvo was full optioned en liep als een zonnetje. In de afgelopen jaren geen enkel probleem gehad en heeft mij en mijn gezin zonder problemen overal heen gebracht. Door bedrijfsuitbreiding en meer vervoer van grotere materialen op zijn tijd, over gestapt naar een Audi A6 2.7 tdi quattro avant.
Wil je voor relatief weinig geld een comfortabele auto die zuinig is in het verbruik en ook nog eens een strakke uitstraling heeft, dan is dit de juiste keuze. Zelden een wagen gehad met weinig onderhoudskosten en een hoog genotsgehalte om in te rijden. Natuurlijk zijn bijvoorbeeld de banden duurder dan een Suzuki alto, maar dat is appels met peren vergelijken. Het gaat hier om de combinatie van limousine en kosten en dat is mooi in balans als je gemiddeld 1:17 (gecombineerd) met zo'n auto kunt halen!
Met pijn in het hart afscheid genomen. Maar is gelukkig goed terecht gekomen.

Volvo S80 2.5T Summum 2004 Schuif/ kanteldak | Climate control | Cruise control | Lederen bekleding | Stoelverwarming | Elektrisch verstelbare stoelen | Elektrische ramen + spiegels | Lichtmetaal | Centrale vergrendeling op afstand
- 2004

Volvo S80 2.5 T Momentum Dealer onderhouden