AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo S80 2.4 140pk (1999)
| Uitvoering | S80 2.4 140pk |
| Versnellingen | 5, Automaat |
| Bouwjaar | 1999 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand bij aanschaf | 110.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Zeer zuinige auto op de autobaan: naar de wintersport en weer terug ruim 1700 km gemiddeld 1:13 op de cruise control.
Ook deze Volvo heeft last van vocht in de koplampen, volgens de dealer is dit op te lossen door dopjes (zitten aan de achterkant van de koplampen) te bestellen met gaatjes. Deze heb ik echter niet besteld maar zelf erin geboord en ik ben van het probleem af!
Verder een probleemloze, veilige, luxe en degelijke auto
Vocht in de koplampen: is inmiddels opgelost!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volvo S80 2.9 T6 Geartronic Exclusive
- 2003
€ 6.950

Volvo S80 2.9 T6 Geartronic Dynamic
- 2002
€ 5.999

Volvo S80 2.4 - ORIGINEEL NEDERLANDSE AUTO - VASTE TREKHAAK - TREKGEWICHT 1800 KG!!! - 5 CILINDER MOTOR - UNIEKE KILOMETERSTAND - VOLLEDIGE HISTORIE AANWEZIG - AFKOMSTIG VAN 2E EIGENAAR - VERKEERT IN EEN ZEER FRAAIE STAAT -AIRCO - CRUISE CONTROL - 16 INCH LICHT METALEN VELGEN - AUDIO VOLVO - GROOT MULTIMEDIASCHERM - APPLE CARPLAY/ ANDROID AUTO
- 2002
€ 6.950