Volvo S60 T5 (2002)
Uitvoering | S60 T5 |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Het is een T5 met audio line en telefoon vanaf fabriek. Verlaagd onderstel (origineel Volvo) en niveauregeling op de achteras. Zelf heb ik bij aankoop nog een vaste trekhaak laten monteren om de caravan te trekken. (zal wel lukken met 250 pk denk ik)
De foto’s heb ik trouwens gemaakt toen ik voor het eerst met de auto ging proefrijden. Vandaar de groene kentekenplaten en een dealerbedrijf op de achtergrond. Het dealerbedrijf waar ik hem heb gekocht is trouwens autopolar.nl. Naar mijn mening een uitstekend bedrijf waar men uitsluitend tweedehands Volvo’s verkoopt met onderhoudshistorie en NAP. Afleveringsbeurt krijgt de auto bij de buurman, die Volvo dealer is (Van der Beemd meen ik).
Wat bevalt niet:
Laat ik heel kort zijn. Het enige wat mij niet bevalt aan deze auto is de enorme draaicirkel. De rest zal de praktijk nog moeten leren. Hoge onderhoudskosten ben ik al gewend omdat ik met mijn V40 ook altijd bij de dealer ben geweest. Ik moet zeggen dat de auto tussen de beurten door nooit problemen heeft gegeven, maar je betaalt er wel voor!!
Wat bevalt wel:
Wat mij natuurlijk wel bevalt is de styling van de S60, het waanzinnige geluid van de dolby surround en natuurlijke de prestaties van de T5.
Het is werkelijk onmogelijk om zonder glimlach uit de auto te komen! Ook bij degenen met wie ik een proefrit heb gemaakt zijn de Waaaauuuuuuw’s niet van de lucht als ze het gas intrappen.
Ik dacht dat mijn vorige volvo snel was, maar dit slaat alles!
Ik had een keer geschreven dat de auto 1 op 11 reed. Dat blijkt inderdaad te kunnen, maar dat was in het begin en ik was nog niet gewend aan de auto waardoor ik waarschijnlijk nog voorzichtig was met het gaspendaal. Nu rij ik gemiddeld tussen de 1 op 9 en 1 op 10. Toch nog wel netjes voor een auto met 250 pk toch?
Lekke koplamp. Ik moet nog naar de garage om dit onder garantie te laten repareren. Inmiddels is dit door de garage keurig opgelost. Tevens heb ik nu de tweede afstandbediening ook binnen en is die geprogrammeerd.