Volvo Polar 2.3 Nordic Estate (1998)
| Uitvoering | Polar 2.3 Nordic Estate |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1998 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand bij aanschaf | 152.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik heb deze auto aangeschaft via een universeel autobedrijf in het dorp waar ik woon. Qua uitstraling heb ik het altijd een machtige auto gevonden en toen ik deze tegen het lijf liep kon ik de verleiding niet weerstaan.
Het best bevalt mij de rust die de auto in zich heeft. Geen nerveuze toestanden maar een nononsens auto met de nadruk op comfort. Het is dan ook een echte reisauto en dan die gigantische laadruimte... Als gezin met 2 kinderen ideaal want je gooit gewoon alles achterin.
Omdat ik al jarenlang Nissan heb gereden was ik wel huiverig voor het onderhoud maar dit valt mij 100% mee.
Ik heb de auto in onderhoud bij de dealer waar ik hem gekocht heb en ik heb nog geen bijzondere zaken meegemaakt.
Buiten het standaard onderhoud en APK een extra kosten gehad. Het enige probleem is dat de V-snaren af en toe wat janken maar met wat afstellen is dit ook zo opgelost.

Rijdt deze tot camper omgebouwde Volvo 940 lijkwagen een camping op dan trekt menigeen lijkbleek weg

Volvo 940 2.3 Polar Estate – 1997 – 610.052 km - Klokje Rond

Volvo 940 - Op de Rollenbank