Volvo 850 T-5 2.3i 20V Turbo Estate Exclusive-Line (1996)
| Uitvoering | 850 T-5 2.3i 20V Turbo Estate Exclusive-Line |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 1996 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 155.700 km |
| KM-stand laatst | 15.700 km |
Na een aantal jaren in verschillende lease auto\'s te hebben gereden rijd ik nu weer prive. Vanwege het feit dat ik eigen bedrijf heb, kilometers maak, het gezin naturlijk ook mee moet ben ik bij Volvo uitgekomen. Een 850 T5 met alle opties denkbaar:
lederen interieur (incl. verwarmde stoelen)
alles electrisch verstelbaar ( stoelen met memory functie)
complete Volvo stereo
alarm
lichtmetaal
etc. etc.
nieuwe Lpg G3 installatie wordt volgende maand ingebouwd bij de specialist in Son.
Wat een feest in deze auto te rijden, ondanks de 12 jaar. Het rijden is geweldig, snel, stil en comfortabel. Hiervoor reed ik een Zafira Cdti dus het verschil is er één van dag en nacht. De Volvo komt uit Italie en dat is te merken aan de uitrusting en de lak want die is werkelijk onaangetast. (geen steenslag etc) Tot nu toe zeer tevreden, zelfs over het gebruik. Overigens betekent dat wel dat je rustig moet rijden.......
Geen problemen. Wel merk je het windgeruis bij hogere snelheden en ik moest even wennen aan de bredere banden i.c.m. met het vermogen.